joi, 14 ianuarie 2016

LACTACYD pentru toate femeile

Luna trecută am câştigat un set de produse Lactacyd şi doresc să vă împărtăşesc câteva opinii personale despre acest brand.
,,Echipa Lactacyd crede cu tărie că sănătatea feminină necesită atenţie şi îngrijire specială. Cu peste 60 de ani de experienţă, Lactacyd este specialistul în igiena feminină cu un lung istoric în domeniul îngrijirii intime.
Lactacyd a fost creat în Franţa în 1950 de oameni de ştiinţă care îşi doreau un produs eficace în prevenirea iritaţiei. În timpul testelor efectuate pentru identificarea celor mai bune componente, aceştia au descoperit virtuţile acidului lactic. Acidul lactic este produs în mod natural de corpul femeii, ca protecţie pentru zona intimă. Cercetările realizate de aceştia au culminat cu un produs de îngrijire intimă care oferea femeilor delicateţea căutată în igiena feminină. Eficacitatea şi tolerabilitatea acestui produs de îngrijire au fost dovedite în numeroase teste şi confirmate de milioanele de femei din întreaga lume care îl utilizează.
Lactacyd înţelege pe deplin nevoile femeilor când vine vorba de igiena intimă şi oferă produse pentru fiecare etapă a vieţii, precum şi soluţii pentru nevoile specifice de zi cu zi de prospeţime şi confort.'' 

Eu consider că orice femeie ar trebui să includă în rutina zilnică de îngrijire a zonei intime cel puţin un produs Lactacyd. Setul meu conţine 3 produse. Loţiunea pentru igiena intimă cu un pH adaptat şi cu o formulă îmbunătăţită cu acid lactic natural şi lactoserum care oferă protecţie şi menţine echilibrul natural al zonei intime. Am mai folosit acest produs şi am fost foarte mulţumită de el. Îl recomand cu toată încerderea.


Un alt produs din setul meu Lactacyd este loţiunea intimă SENSITIVE, perfect pentru zona intimă sensibilă şi uşor iritabilă. Această loţiune nu are miros şi este destinată femeilor cu pielea sensibilă. Încă nu l-am folosit, dar nu am dubii în ceea ce îl priveşte. Am uitat să menţionez că această loţiune face parte din gama Lactacyd Pharma!
În setul meu de produse Lactacyd se mai găseşte şi pachetul de şerveţele umede Lactacyd pentru zona intimă. Acestea sunt foarte practice, menţine echilibrul natural al zonei intime şi hidratează. Îmi plac foarte mult deoarece le poţi folosi zilnic indiferent unde te afli.( dacă pleci la drum lung sau  cand esti la muncă, etc.)

Î
În concluzie, produsele Lactacyd nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a zonei intime a unei femei. Aceste produse se pot găsi atât în farmacii cât şi în supermarketuri şi au preţuri accesibile. :)

Mulţumesc încă o dată Lactacyd România pentru premiu!!!