luni, 14 decembrie 2015

Tu cum îţi hidratezi buzele iarna?


A venit sezonul sărbătorilor, toate bune şi  frumoase, dar frigul este o problemă. Factorii externi din această perioadă au un impact puternic asupra pielii noastre, motiv pentru care trebuie să acordăm mai multă atenţie produselor de hidratare pe care le folosim. Iarna toată lumea se luptă cu buzele uscate şi crăpate, iar balsamurile şi unturile reprezintă o adevărată salvare. Am să scriu despre câteva dintre produsele pe care le folosesc pentru hidratarea buzelor. 

Lip butter-ul de la labello este preferatul meu, hidratează buzele în profunzime şi ţine foarte mult. Eu îl am pe cel cu coacăze, miroase atât de bine încât îmi vine să îl mănânc. Acest lip butter se poate găsi în mai multe variante: cu cocos, cu zmeură, original şi cu Vanilie şi Macadamia. Tot de la labello am un balsam de buze Soft Rose, care subliniază culoarea naturală a buzelor şi le dă un luciu roz.


Mai am două balsamuri de la Yves Rocher, unul cu cireşe şi unul cu cocos. Cel cu cireşe miroase foarte bine şi oferă buzelor o culoare roşiatică, în ceea ce priveşte hidratarea îl prefer pe cel cu cocos. Miros foarte bine şi au un preţ accesibil. Puteţi găsi aceste balsamuri în foarte multe variante( căpşuni, zmeură, vanilie, macadamie, unt de karite, cocos şi cireşe). Le puteţi comanda direct de pe site-ul lor www.yves-rocher.ro.

Voi ce balsamuri şi unturi de buze folosiţi?