duminică, 13 decembrie 2015

Vichy IDEALIA

      Cu produsele Vichy am făcut cunoştinţă acum 4 ani, când mi-am cumpărat crema Vichy Normaderm pentru tenul cu imperfecţiuni. A fost singurul produs care a dat rezultate vizibile în tenul meu cu tendinţe acneice. Acum a apărut varianta îmbunătăţită a acestui produs, pe care abia aştept să o încerc. În acest post voi scrie despre gama IDEALIA, care este destinată tuturor femeilor, indiferent de vârstă, culoare sau tip de piele,
Primul produs din gama IDEALIA este CREMA IDEALIA CU EFECT DE NETEZIRE ŞI ILUMINARE. Aceasta promite următoarele: 

                    - piele fină;
                    - reducerea petelor pigmentare;
                    - întinderea ridurilor.
             Acum un an de zile am avut norocul să câştig această cremă la un concurs organizat de Vichy pe pagina lor oficială de facebook  Vichy. Crema are o textură foarte uşoară şi un miros discret şi plăcut. Mi-a plăcut mult la ea faptul că nu îngraşă deloc pielea tenului, pielea chiar rămâne fină un timp îndelungat. În privinţa petelor nu am observat mare lucru, dar am observat că tenul este mai luminos în ziua în care folosesc crema. În ceea ce priveşte ridurile, încă nu am riduri asupra cărora să acţionez şi nici nu mă pot pronunţa în ceea ce priveşte prevenirea acestora. În concluzie crema idealia cu efect de netezire şi iluminare nu mi-a lăsat o impresie proastă şi chiar o recomand, mai ales că o poate folosi orice femeie, idiferent de vârstă. 
            
          Gama IDEALIA mai cuprinde şi IDEALIA SKIN SLEEP(gel-balsam pentru repararea nocturnă a calităţii pielii.), IDEALIA LIFE SERUM(eficacitate: ten revigorat, culoare uniformă, aspect odihnit, pori micşoraţi), IDEALIA OCHI CREMĂ IDEALIZATOARE PENTRU CONTURUL OCHILOR. Recent am primit şi mostre de la Vichy, şi sunt foarte curioasă să le încerc. Ce produse din această gamă aţi folosit? 


Uleiul de cocos Solaris

       Îmi place sa fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea produselor cosmetice. Am încrecat uleiul de argan( despre care se spune ca este aurul femeilor), uleiul de ricin( prietenul podoabei capilare), uleiul de măsline( are multiple beneficii) și untul de shea, cu toate acestea, nu am încercat deloc uleiul de cocos, despre care nu știam prea multe. Luna trecută am făcut o vizită la farmacia naturistă și am achiziționat un borcănel cu ulei de cocos de la Solaris. 
   Prefer uleiurile presate la rece pentru că acestea nu îşi pierd proprietăţile. Iniţial l-am cumpărat pentru a-l folosi ca mască pentru păr de 2 ori pe săptămână, dar am descoperit şi faptul că este foarte bun pentru piele. Am folosit multe creme si unturi de corp hidratante, dar uleiul de cocos este excepţional.


     Ca şi mască de păr acest ulei îşi face treaba foarte bine şi sunt sigură că o să îl folosesc mult timp de acum încolo. Îl recomand tuturor persoanelor care au pielea uscată sau celor care vor să îşi hidrateze pielea în sezonul rece. Dacă este ţinut la temperatura camerei îl puteţi folosi foarte uşor pentru că se topeşte în palme. Şi încă ceva....miroase delicios! Preţul este accesibil 17-30 de lei, depinde şi de gramaj. Aştept păreri şi chiar recomandări ale produselor pe care le-aţi încercat. :)