miercuri, 30 decembrie 2015

LIPIKAR BAUME AP+ de la LA ROCHE-POSAY


     Sunt fană a produselor La Roche-Posay de câţiva ani. Produsul La Roche-Posay pe care l-am folosit cel mai des este Effaclar DUO, dar în urma unui concurs am câştigat balsamul LIPIKAR BAUME AP+ şi gelul de duş LIPIKAR SYNDET. Gelul de duş l-am consumat repede, aşa că am ales să scriu doar despre balsam. 


 LIPIKAR BAUME AP+  

 În sezonul rece pielea mea devine foarte sensibilă, se usucă şi apare şi dermatita. De obicei folosesc LIPIKAR balsam AP+ după duş. Are o textură foarte consistentă şi nu are miros. Hidratează pielea în profunzime chiar şi cu puţin balsam aplicat. am observat că îmi calmează dermatita şi îmi lasă pielea mai fină. Efectul este unul de durată, ceea ce apreciez la el. Îl recomand persoanelor cu pielea sensibilă. Nu este plăcut se te confrunţi cu o piele ,,problematică'', de aceea este forte bine că cei de la La Roche-Posay au o gamă largă de produse special concepute pentru pielea cu probleme. 

Pentru a afla mai multe informaţii despre produsele La Roche-Posay intraţi pe http://www.laroche-posay.ro/ .


 

Bebe Relaxing Care Day & Night cream


       Vreau să vă povestesc despre crema mea preferată Bebe Relaxing Care Day & Night cream. În primul rând produsele bebe aparţin companiei Johnson & Johnson. Această cremă o am din Austria, produsul se prezintă într-un borcănel de sticlă ( 50 ml) cu capac roz. Crema nu conţine ingrediente agresive pentru piele, are o textură foarte uşoară, este ca o spumă aerată, motiv pentru care o ador. Miroase foarte plăcut şi are o culoare alb-violet.

        Crema este destinată folosirii atât ziua cât şi noaptea, eu o folosesc ziua pentru hidratare, iar seara înainte de culcare o folosesc pentru că îmi calmează tenul şi dimineaţa când mă trezesc tenul meu are un aspect frumos şi chiar mă simt confortabil.Tenul meu este mixt cu tendinţe acneice şi ţin să menţionez că se împacă extraordinar de bine cu această cremă, chiar simt că îmi protejează tenul şi mă relaxează exact cum scrie şi pe recipientul ei ,,relaxing care''. Cremele bebe se pot găsi în mai multe variante, se pot găsi în Ungaria, Austria, Germania, Franţa şi au preţuri accesibile. Sincer nu ţin minte dacă le-am văzut cumva şi în magazinele dm de la noi. 
RECOMAND! :)