marți, 22 decembrie 2015

CONCURS

Că tot este perioada sărbătorilor de iarnă, m-am gândit să organizez un concurs. Pentru a te înscrie la concurs trebuie să: 

- dai Like paginii Fun with Cosmetics;
- dai Like şi Share postării concursului;
- dai Follow paginii Fun with Cosmetics.

Premiul: - o mostră de BB Cream de la Garnier (Light/Clair);
               - o mostră de cremă-gel hidratantă cu fructe goji de la Elmiplant ( pentru ten normal/mixt);
               - un gel de duş cu Maracuja( fructul pasiunii) de la Balea;
               - fardul de pleoape duo Rimmel London Glam'Eyes în nuanţa Rock'N'Khol ;
               - Paleta de farduri Essence All About Candies.

Durata concursului: 22.12.2015-10.01.2016

Baftă tuturor!

Crema naturală hidratantă de zi cu acid hialuronic de la derma e

        Zilele trecute am primit o mostră de cremă naturală hidratantă de zi cu acid hialuronic de la derma e. Sincer, nu am mai auzit de aceste produse înainte să văd pe facebook o postare în care se putea înscrie oricine pentru a primi o mostră gratuită. Desigur, am intrat pe pagina lor oficială şi pe site-ul lor pentru a căuta mai multe informaţii. Derma E este unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse naturale pentru îngrijirea feţei din SUA. Aceste produse conţin ingrediente naturale( plante). Am fost foarte încântată să aflu despre Derma E, faptul că nu testează produsele pe animale. De asemenea formulele lor de îngrijire a pielii nu conţin produse de origine animală, parabeni sau gluten.
       Mostra conţine cremă naturală hidratantă de zi cu acid hialuronic (cum este şi titlul postării). Pliculeţul este destul de consistent, ajunge pentru mai multe aplicări. Crema are un miros discret, iar textura este uşoară. La prima aplicare m-am speriat puţin pentru că mi se părea foarte grasă, dar după ce am masat bine tenul cu degetele, crema s-a absorbit imediat. Nu încarcă tenul deloc, îl lasă hidratat şi chiar am observat ca tenul era mai luminos şi porii nu mai erau atât de dilataţi. 
  Crema costă 129,99 lei ( gramaj 56 g), pentru mai multe informaţii despre Derma E sau pentru comenzi puteţi vizita pagina lor de facebook Derma E Romania şi site-ul dermae.ro .